"Το γνήσιον" ~ Mέτσοβο
  • No products in the cart.
Image thumbnail

Πολιτικη επιστροφων

Πολιτικη επιστροφων

Ο πελάτης του www.cheese-wines.gr «ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΝ» δεν έχει το δικαίωμα να επιστρέψει το προιόν που αγόρασε ή και να ζητήσει την αντικατάστασή τους παρά μόνο στις περιπτώσεις που:

  1. Σε κάθε περίπτωση πώλησης λανθασμένου προϊόντος με αποδεδειγμένη υπαιτιότητα της επιχείρησης www.cheese-wines.gr «ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΝ» το προϊόν επιστρέφεται με έξοδα της επιχείρησης και μετά από συνεννόηση με την επιχείρηση και αντικαθίσταται εκ νέου με έξοδα της επιχείρησης.
  2. Σε περιπτώσεις που υπήρξε πρόβλημα-ελάττωμα ή αλλοίωση στο προϊόν κατά την παραλαβή του.

Στις παραπάνω περιπτώσεις, ο πελάτης αφού έχει παραλάβει το προιόν, πρέπει να το επιστρέψει εντός μίας (1) ημερολογιακών ημερών από την ημέρα παραλαβής του το προϊόν. Σε κάθε περίπτωση τα προιόντα πρέπει να επιστρέφονται στην κατάσταση που παρελήφθησαν από τον πελάτη ,πλήρη, χωρίς φθορές, μεταποιήσεις και στην συσκευασία τους συνοδευόμενα από όλα τα έγγραφα και τα πρωτότυπα παραστατικά αγοράς. Tα χρήματα επιστρέφονται μέσω τραπέζης. Σε περίπτωση που η επιστροφή δεν πραγματοποιηθεί εντός της ανωτέρω διάρκειας ή δεν πληροί κάποια από τις απαιτήσεις η επιχείρηση «ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΝ» μπορεί να μην αποδεχτεί την όποια επιστροφή, πίστωση ή και αντικατάσταση. Στην περίπτωση που για την επιστροφή ή την αντικατάσταση του προιόντος δεν ευθύνεται η επιχείρηση «ΤΟ ΓΝΗΣΙΟΝ». Ακυρώνονται όλα τα παραστατικά που έχουν εκδοθεί μετά από συννενόηση με το λογιστήριο σε περίπτωση ακύρωσης ή διόρθωσης της παραγγελίας.