"Το γνήσιον" ~ Mέτσοβο
  • No products in the cart.
Image thumbnail

Πληρωμή – Αποστολή

Πληρωμη - Αποστολη

Τρόποι πληρωμής

1.Πιστωτική Κάρτα:

Δεχόμαστε πιστωτικές κάρτες Visa και Mastercard, καθώς και προπληρωμένες κάρτες και χρεωστικές κάρτες που εκδίδονται από τις περισσότερες τράπεζες μέσω της ALPHABANK, ένα ασφαλές σύστημα πληρωμών που λειτουργεί από τον αξιόπιστο συνεργάτη μας ALPHABANK, το οποίο εγγυάται την ασφάλεια των συναλλαγών.

Τα στοιχεία της κάρτας σας δεν αποκαλύπτονται στο cheese-wines.gr καθώς η συναλλαγή πραγματοποιείται μεταξύ της τράπεζάς μας και της τράπεζάς σας. Τα στοιχεία της ευαίσθητης κάρτας σας διατηρούνται ιδιωτικά από ένα αξιόπιστο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

2.Τραπεζική Κατάθεση:

Μπορείτε να πληρώσετε μέσω ενσύρματης μεταφοράς, Internet Banking ή Ηλεκτρονικής Μεταφοράς Χρημάτων (ΗΜΧ). Κατά την πληρωμή μέσω τραπεζικής κατάθεσης, βεβαιωθείτε ότι έχετε σημειώσει τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Τράπεζα – Εθνική Τράπεζα
 Δικαιούχος -ΖΟΥΒΓΙΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΊΝΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΣ
Τραπεζικός λογαριασμός -GR2101104170000041740043298

 

3.Παραλαβή από το κατάστημα

 

Τρόποι αποστολής

Στέλνουμε σε όλη την Ελλάδα μέσω της Γενικής Ταχυδρομικής . Σύμφωνα με τους ισχύοντες διεθνείς κανονισμούς εμπορίου, θα υπάρχει επίσημη απόδειξη ή τιμολόγιο μέσα στο δέμα μαζί με τα εμπορεύματα. Η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα φέρει το συνολικό ποσό των αγορασθέντων εμπορευμάτων σε ευρώ. Επίσης, η απόδειξη ή το τιμολόγιο θα δείχνει το ποσό κάθε αντικειμένου που αγοράστηκε.

Χώρες αποστολής

Ελλάδα,Κύπρος,Αγγλία,Ολλανδία,Γερμανία,Σουηδία,Βέλγιο