"Το γνήσιον" ~ Mέτσοβο

Το γνήσιον

ΜΕΤΣΟΒΟ , ΗΠΕΙΡΟΣ
Το γνήσιον ΜΕΤΣΟΒΟ , ΗΠΕΙΡΟΣ

Το γνήσιον

ΓΝΗΣΙΟΝ, κάτω από την κεντρική πλατεία του Μετσόβου θα βρείτε όλα τα τυροκομικά προϊόντα του ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΜΙΧΑΗΛ ΤΟΣΙΤΣΑ και εκλεκτά κρασιά της Ηπείρου και του οινοποιείου ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ σε ένα θερμό περιβάλλον φροντίδας που θα συμβάλλει στις επιλογές σας.

ΤΑ ΚΡΑΣΙΑ ΜΑΣ

Στο Μέτσοβο καλλιεργούνται οι πιο ορεινοί αμπελώνες στην Ελλάδα και προσφέρει μοναδικές οινικές εμπειρίες. Τα κρασιά μας θα σας κερδίσουν και θα γίνουν καθημερινή σας συνήθεια.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΤΥΡΙΑ

Η τοπική τυροκομία έχει γίνει γνωστή σε όλη την Ελλάδα και ξεπερνά τα σύνορα της χώρας. Απολαύστε το κρασί μας με Μετσοβόνε. Είναι πράγματι μια απόλαυση ζωής.

ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

Προϊόντα με αγνές πρώτες ύλης κουβαλούν στη γεύση τους την παράδοση και την Ιστορία του Μετσόβου. Περιμένουν να τα δοκιμάσεις.

ΔΕΙΤΕ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ΜΑΣ

Κρασία – Τυριά – Παραδοσιακά προϊόντα

ΑΛΕΙΜΜΑ ΒΑΤΟΜΟΥΡΟ

5.50

ΑΛΕΙΜΜΑ ΣΜΕΟΥΡΟ

5.50

ΜΕΛΙ ΠΕΥΚΟΥ

14.00

ΓΕΛΑΔΙΣΙΟ- ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΣΙΤΣΑ 1,200kg

23.97

ΜΕΤΣΟΒΙΤΙΚΟ ΛΟΥΚΑΝΙΚΟ ΚΑΣΣΙΑΤΟ

6.80

ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΚΟΥΜΑΡΙ

14.00

ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΕΛΑΤΟ

14.50

ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΘΥΜΑΡΙ

15.00

ΜΕΛΙ ΑΠΟ ΑΝΘΕΩΝ

11.00

ΦΡΟΥΤΑ ΤΟΥ ΔΑΣΟΥΣ

5.00

ΧΥΛΟΠΙΤΕΣ

3.60

ΜΕΤΣΟΒΙΣΙΟ – ΓΙΔΙΣΙΟ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΣΙΤΣΑ ~1,2kg

, , , , ,
23.98

ROUSSAS WINE ΜΑΛΑΓΟΥΖΙΑ-CHARDONNAY

15.50

INIMA ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ

, , , , ,
16.80

INIMA ΝΕΓΚΟΣΚΑ ΡΟΖΕ

14.50

REZZANA TOSSIZZA 0,300gr

10.80

ΦΡΕΣΚΟ ΒΟΥΤΥΡΟ ΑΓΕΛΑΔΟΣ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΣΙΤΣΑ

6.90
Out of Stock

ΦΛΟΓΕΡΟ

26.50

ΜΕΤΣΟΒΟΝΕ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΣΙΤΣΑ 1,150 kg

22.98

ΜΕΤΣΟΒΕΛΑ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΣΙΤΣΑ 1.4kg

27.97

ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ ΡΟΖΕ

9.90

ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ ΛΕΥΚΟΣ

8.80

ΚΑΤΩΓΙ ΑΒΕΡΩΦ ΕΡΥΘΡΟΣ

9.50

ΓΡΑΒΙΕΡΑ ΜΕΤΣΟΒΟΥ-ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΣΙΤΣΑ 1,000kg

20.00

Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ

Αμπελώνες με έντονη κλίση, σκαρφαλωμένοι στις πλαγιές των βουνών, αντιμέτωποι με αγριογούρουνα, αρκούδες και ακραίες καιρικές συνθήκες και άνθρωποι που εργάζονται με επιμονή για να πάρουν τον καλύτερο καρπό. Αυτός είναι ο τόπος που καλλιεργούμε τ’ αμπέλια μας. Αμπελώνες με έντονη κλίση, σκαρφαλωμένοι στις πλαγιές των βουνών, αντιμέτωποι με αγριογούρουνα, αρκούδες και ακραίες καιρικές συνθήκες και άνθρωποι που εργάζονται με επιμονή για να πάρουν τον καλύτερο καρπό. Αυτός είναι ο τόπος που καλλιεργούμε τ’ αμπέλια μας.